Wyzerowanie narzędzi

on

Podczas używania narzędzi dokonujemy ustawień różnych ich wartości na pasku opcji i w oknach dialogowych. Jeżeli chcemy przywrócić im domyślne ustawienia należy rozwinąć menu palety Narzędzia (Tool Presets) i wybrać polecenie Wyzeruj wszystkie narzędzia (Reset All Tools).
Czynność tą możemy również wykonać na pasku opcji. W tym celu należy kliknąć w ikonę narzędzia prawym klawiszem myszki i wybrać Wyzeruj wszystkie narzędzia (Reset All Tools).
Jeżeli chcemy wyzerować tylko ustawienia konkretnego narzędzia wybieramy Wyzeruj narzędzie (Reset Tool).
Wszystkie ustawienia narzędzia widoczne na pasku opcji, które wykorzystaliśmy podczas ostatniej edycji, zostaną przywrócone do wartości domyślnych. .

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s