Wyzerowanie komunikatów

on

Często zdarza się, że podczas komunikatu wyświetlanego przez Photoshopa, w wyświetlonym oknie dialogowym zaznaczamy opcję Nie ostrzegaj ponownie (Don’t Warm Me Again). Skutkiem tego jest, iż żaden inny komunikat nie zostanie już wyświetlony przez program.
Jeżeli chcemy przywrócić ponowne ukazywanie się komunikatów należy dokonać wyzerowania w preferencjach programu. W tym celu wybieramy z menu Edycja>Preferencje>Ogólne (Edit>Preferences>General).
W wyświetlonym oknie dialogowym należy kliknąć w przycisk Wyzeruj wszystkie ostrzeżenia (Reset All Warning Dialogs).

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s