Resetowanie preferencji Adobe Bridge

on

Jeżeli z niewiadomego powodu program Adobe Bridge zacznie się dziwie zachowywać lub jego obsługa będzie zbyt powolna możemy dokonać resetowania jego ustawień.
Aby tego dokonać należy podczas uruchamiania programu przytrzymać kombinację klawiszy Ctrl+Alt+Shift.
Na ekranie monitora ukaże się okno dialogowe z pytaniem w jaki sposób dokonać wyzerowania ustawień programu. Należy zaznaczyć opcję Wyzeruj preferencje (Reset Preferences) i zaakceptować OK.
Po tej czynności przywrócimy domyślne ustawienia programu.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s